ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mallorcas häftigaste och mysigaste restaurang

/

Den här restaurangen ligger på en klippan med den mest enastående utsikt över havet. Hit finns ingen bilväg utan man får går en serpentinväg på cirka en timme eller åka hit med båt. Restaurangen heter Sa Foradada och vi var här på Minnas födelsedag.

Om man som vi vill hika ner så kör man upp till Estade de Son Marroig och lämnar bilen på en parkering som ligger längs vägen mellan Valldemossa och Deia. Här är vi precis innan vi börjar vandringen ner.

Ni ser klippan med hålet längt ut på udden – det är ungefär dit vi ska. Vi trodde nog att det inte skulle vara fullt så långt men man får räkna med att det tar ungefär en timme – men också att det är en fantastisk hike ner.

Man ska ha vatten med sig – och så klart badkläder och möjligen en snorkel… för efter att ha gått ner är det verkligen skönt med ett dopp innan lunchen.

KIart vatten och massor av fiskar och annat kul att se. Ibland finns det maneter här så man ska kolla det innan man hoppar i men som sagt, så skönt att svalka av sig innan lunch.

Ja deras specialitet är paella men det här är inte nån vanlig turistpaella… det här är en av de godaste jag ätit. Helt underbar. Kolla bilderna så ser ni pannorna på väggen, elden, veden… det här är en restaurang ni måste prova ifall ni nån gång kommer till ön.

Kram Linda

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00