ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tillbaka i Sverige med blandade känslor

/

Från Mallis direkt ut till en bondgård för inspelning. Två intensiva veckor med jobb väntar nu och det känns väldigt kul. Vi ska spela in Bonde söker fru – vad hände sedan? och ett avslutande program för Kärlek åt alla. Jag ska göra en del intervjuer och så lite annat småfix. Ett gediget och välplanerat schema, uppstyrt och fixat Mark på Freemantle som är bäst på att få till det med logistik och upplägg. Här har jag precis blivit hämtad på tåget och kommit på plats hos bonden Daniel.

Här några bilder från inspelningen på Öland hos Mimmi. Lika kul varje gång vi ses. Den här uppföljningen är ju också alltid extra spännande för det är ju nu vi får veta hur det gått med kärleken och vad de lärt sig om sig själva efter en sommar med Bonde söker fru.

Vad som däremot kändes märkligt var att komma till Stockholm efter en inspelningsvecka och inte ha en familj eller ett hus att komma hem till utan i stället checka in på hotell.

Jag har ju bott mycket på hotell i Sverige men aldrig i Stockholm så det var ett ny upplevelse. Både mysigt och konstigt. Bor fint på Elite Palace hotell, och fick dessutom bo högst upp med denna otroliga utsikt, så jag ska verkligen inte klaga. Älskar att bo på hotell men det var annorlunda att komma till ”hem” till Stockholm och inse att det inte längre är hemma och att jag inte som vanligt ska åka till Lidingö och få krama om Jacob och barnen.

Mysigt nog fick jag istället tillfälle att bjuda in mina kompisar till mitt ”home away from home” 🙂 Petra kom på frukost och vi satt i flera timmar, träffade Gosia som är vän/kollega från både Wildkids och Jorden runt, och sen på kvällen kom mina barndomskompisar Jennie, Linda och Sara som jag växte upp med i Vilhelmina. Vi hängde först på rummet och sedan åt vi middag på restaurangen. Så kul!

Hotellet ligger på St Eriksgatan så jag passade på att ta långa promenader på mornarna längs med Karlbergskanalen och i mina gamla hoods runt Rörstrandsgatan där jag och Jacob bodde fram till att Minna var ca 1 år. Saknar så klart familjen men sammantaget en väldigt bra och rolig vecka med många känslor. Nu väntar ännu en vecka med inspelning på olika gårdar och platser runt om i landet. Nytt för i år är att vi även träffar några av brevskrivarna.

Ha en skön vecka så hörs vi snart igen. Kul att det nu är så många som läser bloggen. Ett rjeält uppsving har det varit sedan jag började om i augusti. Hör av er om det är nåt speciellt ni vill att jag skriver om.

Kram Linda

1

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00