ANNONS
Integritet på Tailsweep

Öronsjuk och flygtårar

/

Ni som nån gång har öroninflammation eller andra problem med öronen vet hur vansinnigt ont det kan göra. Nu har det hänt mig. Först upplevde jag att det började göra ont på en sida och att det slog lock för öronen lite nu och då och sedan började jag höra dåligt. Det kliade, gjorde ont och var så besvärligt att jag fick lov att uppsöka vårdcentralen som gav mig remiss till en öronläkare redan dagen därpå. Där blev det konstaterat att det var rejält infekterat och att det var helt täppt på ena sidan, så pass att trumhinnan inte ens syntes, vilket tydligen var ett dåligt tecken. Hur som helst fick jag medicin utskriven och jag kunde börja behandlingen redan samma dag och trodde då att det kanske skulle räcka för att dagen efter kunna sätta mig på ett flyg till Frankrike…

Det kan ha varit den absolut värsta flighten i mitt liv. Det gjorde så ont att tårarna bara rann. Helt overkligt. När vi gick in för landning så såg flygvärdinnan mig och hur jag höll för öronen och ja… mina tårar och hon kom fram med näsdroppar och två pappersmuggar med servetter i botten som var fuktade med hett vatten som hon sa åt mig att hålla över öronen.

Det hjälpte inte jättemycket men lite ändå och jag är så tacksam för att  hon såg det och hjälpte till. Fint med människor som ser och bryr sig ju. Jag har varit med om tryck över öronen förut men aldrig så här. Det var hemskt. Det värsta var sedan att när vi väl landat – då väntade en flight till.

Tack och lov slutar det ju göra ont när man väl landar med ”locket” att kvar i över ett dygn och jag har känt mig halvdöv i flera dagar. Nu är det väldigt mycket bättre och jag hör nästan som vanligt igen (ja när min redaktör nyss sa att det var nåt fel på toalettlocket så trodde jag att hon frågade var Linda var.. så kanske inte helt bra men ändå :)) Kuren fortsätter ett par dagar till men jag behöver i alla fall inte gruva mig för hemfärden.  🙂

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00