ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nyfunnen kärlek! Jag är så lycklig!

/

Tänk att här sitter alltså en bonde som är kär! ❤️ På hans vänstra sida sitter en tjej han fallit pladask för under inspelningen och ja nu är de två ett par – så otroligt häftigt! (Ja jag fick klippa bort henne från bilden ju för att inte spoila men jag kan lova hon ser lika glad ut som han – och även jag gör) Jag är väldigt lycklig just nu och känner i kroppen att det här är på riktigt. Så glad. Så tacksam för att jag får vara med om det här gång på gång.

Här tillsammans med producent Anna Batchleor som jag jobbat ihop med sedan 10 år tillbaka. Vårt första gemensamma stora projekt där hon var producent var Jorden runt för drygt 2 år sedan. Så kul att nu få göra en andra säsong.

Chris –  vet vad han vill, charmig som få och väldigt kul att hänga med. Det var en del sena nätter och mycket dramatik minsann, jag trodde ett tag att vi skulle behöva avsluta men tack och lov gick det bra och resan mot kärleken kunde fortsätta.

På tisdag bär det av till Frankrike och vår travtränare Anders. Heja kärleken! Älskar att Borde söker fru nu får hjälpa bönder hitta kärleken även utanför Sveriges gränser.

Vi ses och hörs snart igen!

Linda

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00