ANNONS
Integritet på Tailsweep

Aldrig fått höra så mycket….

/

Tror nog aldrig jag har fått så många kommentarer av folk gällande ett program som nu. Det är faktiskt rätt sjukt. Jag har jobbat många år och är bortskämd med fina ord och kommentarer från både tittare och vänner när det gäller program jag jobbat med, framför allt då Bonde söker fru, men den här gången så tar det nog rekord i bra kommentarer. Det gäller alltså Min mamma din pappa – med tanke på att det ju är ett nytt program som inte ses av fullt lika många så är det ju extra kul. Måste ju ge ett exempel…

Hej från Carro 43 och Lou 9 år 👋🏼
Ikväll har vi tjejkväll hemma när man och storebror är på hockey.
Valet var självklart – titta på Min mamma, din pappa.
”Det är liksom ett bra och samtidigt spännande program”
Vi fnissar, skäms och får magpirr ikapp med ungdomarna i huset!
Längtar till nästa avsnitt 🫶🤗

En person, författare, som jag verkligen gillar för hennes kreativitet och sätt att alltid hylla människor har också vid flera tillfället gett fantastiskt bra och fin respons. Roligt. Ja, ville bara säga det. Ni får gärna fortsätta skriva till mig på insta för det är kul att läsa.

Kram och trevlig helg.

Linda

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00