ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min mamma din pappa – säsong 2

/

Min mamma din pappa är i full gång och redan nu har frågorna om ny säsong kommit. Den mest givna frågan av alla – kan man ens göra en säsong 2? I den här första omgången av Mmdp så är det ju så att föräldrarna inte vet om att deras barn bor i ett hus ett stenkast och ser allt i syfte att kunna hjälpa och guida sin mamma eller pappa under deras resa mot kärleken. Det föräldrarna vet är att de har relationsexperter till sin hjälp men ja, de vet inte att det är deras egna barn som kommer med de goda råden. 🙂 Hur som helst… hur gör man då en säsong 2 och går det ens?

Japp det går och det är redan gjort – i bland annat Australien. Det här är ju ett format som gjorts i flera andra länder. Den version jag sett är den amerikanska och det var den som först fick mig att tacka ja till jobbet som programledare. Jag älskade den och slukade hela serien på en dag. Hur som helst… det man i Australien gjorde var helt enkelt att spela in säsong 2 utan att försöka hålla barnens delaktighet hemlig. Det är ju rätt vanligt att just första säsongen har en twist som sedan inte är möjlig att hålla kvar, som tex Ex on the beach. I första säsongen vet inte deltagarna om att deras ex plötsligt dyker upp. I säsong två är det en självklarhet. Liknande blir det då alltså för oss. I säsong 2 så kommer alla deltagare veta att det är deras barn som är kärleksexperterna och de vet varför – och framför allt så vet dom att det är bra. Ingen känner sina föräldrar lika bra som deras barn. Barnen är helt suveräna på så många vis i sin roll. Det vet vilka fällor föräldrarna gått, vad som funkar och inte funkar, vad de behöver och de läser av det som händer på ett fascinerande bra vis. Det så kul att se hur mycket barnen engagerar sig i det här. De vill verkligen se sin mamma och sin pappa kära och lyckliga igen.

En ny säsong kan vi därför se fram emot och ja min känsla är att vi kommer spela in det hela utomlands… men det är bara en känsla 🙂

Har ni missat de två första avsnitten så finns de på TV4 play. För övrigt så vill jag säga att avsnitt 3 som kommer nu på onsdag är verkligt bra, mitt favoritavsnitt!

Nu önskar jag er alla en trevlig helg!

Linda

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00