ANNONS
Integritet på Tailsweep

Oväntade kärleksparet – kolla här vilka som blivit kära!

/

Jag är så glad över att kunna göra ett lite oväntat kärleksavslöjande så här ett par dagar efter premiären av Min mamma din pappa. Ett kärlekspar som nog ingen förväntat sig. Det handlar nämligen inte om en mamma och pappa – det handlar om deras barn…:)

Saga och Max! Det här är ju bara en sån galet härlig överraskning.

Bonuslycka ju! Jag har ju tänkt på att det skulle kunna bli kärlek även bland ”barnen” och jag pratade faktiskt med dem om det vid flera tillfällen under inspelningen. Det var lite för tidigt för att nån skulle våga säga nåt men faktum är att Saga och Max började få känslor för varandra redan då… Så här lät det idag när vi pratade.

Saga: – Vi båda fattade tycke för varandra inne i huset men ingen vågade riktigt erkänna det. Jag började gilla Max (mer som en vän) lite längre in i huset. Vi började prata och umgås mer och mer mellan inspelning och synkar samt på kvällar och tillslut blev jag kär. Men vi var bara goda vänner inne i huset men jag tror båda kände att det var lite kärlek på gång.

Linda: – Underbart. Så roligt. Hur länge har ni varit ihop då?

Saga: – Vi har träffats nästan varje helg sen vi kom ut ur huset men det blir lite svårt att få ihop det med jobb och skola osv. Han bor ju ute på Värmdö och jag i Göteborg.

Linda: Otroligt kul ju! Så glad för er!  Tror du att hela dejtingbubblan som ni ju var i kan ha hjälpt till? Ja kul kul! Vad säger era föräldrar?

Saga: – Jag tror ändå att dejtingbubblan gjorde att alla barn pratade mer djupt med varandra. När vi skulle coacha våra föräldrar så var det ibland djupare saker man pratade om. Man pratade ju om ens tidigare ”liv” eller ens förälders bakgrund och eftersom att man oftast lever tillsammans med sin förälder så är man ju en stor del av den bakgrunden. Jag är inte en jättedjup person egentligen som för djupa konversationer men med tanke på den situationen vi va i och den fina miljön så kom det naturligt.

Våra föräldrar är jätteglada för vår skull! Jag träffar Jussi relativt ofta och han är världens härligaste. Hela Max familj är underbar och Max har hängt med min mamma en del också! Allt har gott så fort och det är ju inte jättemånga som vet men än så länge har allt bara varit positivt!

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Här kan ni se ett klipp från programmet där ni ser både Saga och Max. Det är ju extra kul att se programmet nu när man kan ha lite spaning på hur de är mot varandra 🙂

Jag gillar dem båda så mycket! Den här bilden skickade dom idag. 🙂 Ja alltså dessa två. Vilket bra par! Saga är så otroligt karismatisk, hämmad och rolig och charmig som få och Max väldigt fin på alla vis. Trygg, snäll, och stark och vältalig. Bäst av allt är ju att man ser så tydligt den fina relationen de har till sina föräldrar. Dessa två är nu alltså ihop. Fatta så kul. Jag är så glad över att få vara med när folk blir kära. Det är lika unikt och speciellt och fantastiskt varje gång.

Ja det är ju verkligen en ynnest att få jobba med den här typen av program, det må jag säga. För mig betyder det då mycket när program vi gör inte bara är underhållning utan ger något mer och påverkar dom som är med positivt. Så roligt detta.  Jag kan ju också avslöja redan nu att det även blir en hel del kärlek bland mammorna och papporna. Över all förväntan. Ni får gärna gissa redan nu.

Ha en underbar helg och tack för all kärlek och att ni tittar på även detta fina program. Grattis till lyckan Saga och Max och ha nu alla en riktigt härlig helg!

Hela programmet hittar ni förstås på TV4 play – har ni missat så se det!

Linda

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00