ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ny bondebäbis på gång – vilken lycka!

/

Bonden Susanna och Hannes väntar sitt andra barn. Det är ju bara så fantastiskt! Sedan tidigare har de sonen Tor och till sommaren får han ett syskon. Ja jag sitter verkligen med ett stort leende när jag skriver det här. Susanna och Hannes möttes i Bonde söker fru och deras kärlekshistoria är oförglömlig. Så mycket känslor och dramatik, så många svåra val och tårar, men till sist föll alla bitar på plats. Susannas slutval är ett av de mest gripande och jobbiga jag varit med om. Jag mötte henne på morgonen och hon var helt söndergråten och jag trodde att något riktigt hemskt hade hänt men tvärtom så var det så att hon äntligen insett vem som var den rätta – och hur mycket hon skulle tvinga såra den andra.

Det där var länge sedan men som sagt, oförglömligt. Susanna har verkligen en alldeles speciell plats i mitt hjärta, och så även Hannes. Jag är tacksam över att ha fått vara med ändå från början. Minns ju vårt första möte och hur hon pratade om längtan efter att hitta rätt i livet, finna någon som gör att det blir självklart och förhoppningsvis kunna inse att det är på gården hon hör hemma. Drömmen om att hitta den där killen som gör att man bara vet vad som är rätt och inte längre vill fly bort eller söka sin framtid nån annanstans. Den man känner sig hel med, den man vill bilda familj med. Redan när vi började öppna breven kom känslan att han fanns där. Den rätta. Brevet med en stor hand på framsidan och som fick Susanna att både skratta och ifrågastätta… Brevet från Hannes.

Det är nästan overkligt att få vara med om sånt här. Finns ingen regissör i världen som hade kunnat göra det bättre.  En äkta kärlekshistoria som innehåller precis allt.

Det går inte riktigt förklara men av nån anledning så känns det alltid extra speciellt för mig att få reda på att nån av våra bönder väntar barn. Kanske just för att jag har fått vara med från början och se hur allt växer och blir till. Vara med när någons dröm förverkligas. Oavsett så är det en alldeles galet skön känslan och jag blir så lycklig. Stort grattis igen älskade Susanna och Hannes!

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00