ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sök till Bonde söker fru – öppet fram till 15 januari!

/

Vilken bondesäsong vi fick – helt otroligt! Så spännande och dramatiskt, så mycket känslor och så många heta kyssar och fina stunder. Kärlek fick vi också, av den sorten som känns att den kommer att vara för evigt. Jag och alla vi som jobbar med produktionen är så klart också väldigt tacksamma för att så många engagerat sig och tittat på programmet. Vi har i snitt legat kring en miljon och det är nästan omöjligt i dessa tider med all den konkurrens som finns. Så tack tack för det!

Och nu är vi alltså igång igen med en ny säsong, känns nästan ofattbart men Bsf är en produktion som vi jobbar med året runt så säsongerna avlöser verkligen varandra, ja till och med glider ihop för vi börjande helt ärligt med denna nya säsong medan den förra pågick 🙂 Ja hur som helst väldigt kul och vi har redan ett riktigt bra gäng bönder MEN ja vill verkligen ge alla en chans så därför påminner jag här om att ni ännu kan söka till bonde söker fru.

Är du bonde och singel, har tröttnat på att vara ensam och känner dig redo för ett äventyr tillsammans med mig där vi förhoppningsvis hittar kärlek! ja skriv då, maila, till bonde@tv4.se eller tipsa mig här på bloggen om nån ni känner som ni tror passar så kan jag ta kontakt.

Ha en underbar dag – heja kärleken!

Linda

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00