ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nu har jag skrivit på nytt kontrakt med TV4 – tack för alla fina ord!

/

Glada nyheter för alla som gillar Bonde söker fru – nu har jag skrivit på nytt kontrakt med TV4 för ytterligare tre år 😀 Allt blev klart idag. Det känns otroligt kul för jag har ju så många fina spännande program som jag sagt ja till – Bonde söker fru, Kärlek åt alla, My Mom your dad, Bonde söker fru jorden runt och Wildkids. Dessutom pratar vi om ytterligare ett program som handlar om djur. Ja mycket roligt att se fram emot och jag trivs verkligen bra på TV4 och känner mig otroligt uppskattad och jag älskar verkligen att göra de här programmen för er, världens bästa! Kram på er! ❤️❤️❤️ Och tack för alla grattis och fina ord – jag blir så otroligt glad och rörd när jag läser dom. Ni är fantastiska. Det är faktiskt nästan lite overkligt att få känna sån kärlek. I en tid då det finns så mycket elände, hat och missunsamhet, då får jag läsa detta. Ja än en gång ni är så fina. Tack tack tack. Jag blir så rörd och känner mig så oerhört tacksam. Många otroligt fina kommentarer minsann, tack, här ser ni några av dom.

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00