ANNONS
Integritet på Tailsweep

Historiskt val i Bonde söker fru

/

Efter 17 år så är det rätt otroligt att få vara med om nåt som aldrig tidigare hänt. Att få uppleva ett val som är rent historiskt i Bonde söker fru. Det här är så jobbigt att vara med om för alla inblandade och jag minns hur illa jag själv mådde. Ont i magen av rädsla för att det ska bli fel. Ont i hjärtat av insikten att nån strax kommer bli otroligt ledsen och sårad. Illamående av att känna Jon-Kristas ångest som är så stark att jag känner den som att den vore min egen. Samtidigt med vetskapen att valet ska göras och med att JK innerst inne vet vad han vill men räds att han tänker fel. Det är så viktigt att det blir rätt så chansen till kärleken går om intet. Det här är årets tuffaste val. Möjligen det svåraste nånsin i Bonde söker fru. Ni kommer alla känna det i kroppen. Alla. ❤️

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00