ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lykke vinnare av KLTK´s sommarspel!

/

Vinnare i Kltk’s sommarspel JSM Race! 🏆🏆🏆 Roligt att spela på sin hemmaklubb och dessutom vinna hela turneringen. 🎾🙌  En JSM-turnering dessutom som gör henne direktkvalificerad till slutspelen i SM i Båstad. Hon har redan en sån vinst och är redan där men ändå, kul så klart men en så fin vinst till. 💕

Jag är väldig stolt över henne på många vis men framför allt för att hon är så driven och självständig. Vi åkte upp till Lappland och lämnade henne kvar för hon ville spela. Hon bodde själv i huset, cyklade till sina matcher, handlade och lagade sin mat och satte klockan så hon vaknade i tid till sina matcher: Det kanske låter som en självklarhet men det är nåt med hennes sätt att klara sig själv som jag är stolt över. Visst 14 år men i fyra nätter har hon tagit hand om sig själv och lyckats vinna en stor turnering- och sen på egen hand ta sig upp till oss i Lappland 😘😀ja jag är då mäkta stolt.

Nästa helg väntar slutspelen i Båstad!

Ha en underbar dag!

Linda

0

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00