ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lykke i JSM-race och sommartouren Ystad och Beddinge!

/

Så var sommararens turneringar i full gång. Nu senast var vi i Ystad och Lykke spelade både JSM-race och sommartouren som i år är en av tre SM-serietävlingar med totalt 100.000 kronor i prispengar…. Lykke spelade 12 matcher på tre dagar! Hon vann dubbeln och kom 3:a i singeln, vann också sina matcher i kvalet till sommartouren för damer elit i SM och fick därefter spela ett otroligt spännande poolspel med några av Sverige bästa damspelare.

En otrolig upplevelse så klart att få spela tennis på den här nivån. Mäta sig med collagespelare och topp 5 i Sverige bland damer på elitnivå. Bara att få ha en domare så här och höra när han ropade ut ”Game Lindorff” och ”adavantage Lindorff” – ja det kanske inte Lykke brydde sig så mycket om men jag tyckte det var supercoolt. 🙂

Mot en av spelarna så var det så spännande då Lykke vände i andra set och det blev tiebreak. Det var sjukt bra spel och en riktig nagelbitare. Det blev inte vinst matchen men Lykke kände själv att hon spelade riktigt bra och var ändå rätt nöjd med insatsen och att ha tagit så många game mot en toppspelare.

På plats var också Lykkes tränare från KLTK för att kunna kolla matcher, träna och ha matchanalyser. Här är John Björksund.

Inte långt från Ystad ligger Beddinge – litet ställe men stort inom tennisen. Här är vi på en bana bredvid Smughus Havsbad då Lykke i år för första gången spelade sommaretouren här. Sommartourtävlingen Beddingespelen by Optimala hem är precis som Ystad i år en av tre SM-serietävlingar med totalt 100.000 kronor i prispengar…. så ja bara att hon kom med är en bedrift så klart men sedan fick hon tyvärr två wo av spelare som hon sett fram emot att spela mot och där hon var favorittippad. Wo är alltid trist men och här lyckdes Lykke inte lika bra som i Ystad men vi älskar Beddinge ändå – av många skäl – och har har vi varit många gånger de senaste åren då barnen spelat Beddingespelen.

De här två bilderna är från 2018 då Lykke spelade både singeln och genrationsdubbeln med Jacob. Vinnare i båda turneringarna.:)

Nog syns det att det är 4 år sedan. Lykke var bara 10 år. 🙂

Ja väldigt roliga, intensiva, tuffa och lärorika dagar i Ystad och Beddinge. Nu väntar Tennis Europe och en hemma turnering på Kungliga. 🙂

Själv så ska jag spela in Bonde söker fru nån vecka till men sedan ska det bli helledigt ett tag. Vi hörs och ses här och på insta – eller kanske rent av ute på byn 🙂

Kram Linda

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00