ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inställt flyg utan varsel och förklaring – eländigt BRA

/

Så otroligt besviken på BRA flyg Jag har alltid trott de var pålitliga- men inte längre. Utan förklaring så ställde de in kvällens sista flight med 30 minuters varsel. Skulle ha flugit 19.55 men utan att fråga så ombokade de min flight till 10.20 imorgon!! Va?! Det är ju inte klokt. Jag och alla andra som var bokade på den flighten står då på Umeå flygplats och får veta att vi alltså inte kommer med. Flighten inställd! Var ska jag bo? Vad händer med mitt jobb imorgon? 😫 Enligt plan ska jag åka tåg 07.20 till inspelning. Alltså det är så fräckt och hänsynslöst att behandla folk så. Och att sedan inte ha personal på plats som kan ge information och något så när vettiga svar. Det var så oprofessionellt gjort. Inte en enda ursäkt eller ens förklaring, vare sig muntligt eller på mail eller sms.
Jag är nu i Umeå och ska tydligen sova här. Jag har ingen packning för att sova över och framför allt så missar jag morgondagens inspelning. Så ja, jag är djupt djupt besviken på det flygbolag som jag tidigare kände tillit till.

De har dessutom lyckats förstärka känsla av att man aldrig kan lita på att man kommer iväg eller att man kan ha kontroll över sin  resa. Obehagligt och tråkigt. Så många som i sommar kommer att känna oro och ångest inför sin stundande resa. Och med all rätt. Hade ni haft en semester inbokad igår så hade ni missat den – och BRA hade inte brytt sig.

Det är klart det kan hända saker och flyg blir inställda men att det här gjordes så respektlöst och helt utan ursäkt eller förklaring. Dessutom med så kort varsel att ingen gavs chansen att boka en ny flight. Det gick ju en SAS flight 19.20 som många kunde ha åkt med istället men nä det gick ju inte eftersom vi inte informerades i tid. De kunde också hjälpt till med hotell eller erbjudit nån form av kompensation. Det gjorde de inte heller. Så synd. Så dåligt gjort. Hoppas ni alla slipper sånt här elände nu i sommar. Hoppas ni får det lugnt och skönt och om ni ska ut och resa så hoppas jag innerligt ni slipper både kökaos och inställda flyg.

Kram Linda

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00