ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bonden Matt eller Tanner Buchanan – lika som bär :)

/

Jag har alltid gillat ”lika som bär – bilder ” och tycker det är väldigt roligt hitta bilder på personer som är lika varandra. Nu har jag hittat ett riktigt fint ”lika som bär – par”, eller vad säger ni om det här?

Bonden Matthew som är med i årets omgång av Bonde söker fru och Hollywoodskådisen Tanner Buchanan! Efter att jag träffade Matt första gången i våras så googlade jag fram några bilder och ja, vad säger ni? Visst är de väl lika!?!

Bonden Matt är en av de nio bönder vi presenterat i Bonde söker fru så honom kommer ni att få se mycket av i höst. Tanner Buchanan ser ni bland annat i Netflixserien Cobra Kai (för övrigt väldigt bra:) ) . Ska bli väldigt spännande att se hur det går för Matt med kärleken men jag har en känsla av att han kommer att få en ovanligt het sommar här i Sverige 🙂

Kramar till er alla!

Linda

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00