ANNONS
Integritet på Tailsweep

Stora ändringen i Bonde söker fru

/

Vi är igång med inspelningen nu av årets säsong och det känns väldigt bra. Bönderna är väldigt olika varandra på många sätt och det märks redan nu. På ett bra vis så till vida att det kommer bli väldigt olika historier att berätta. Vi har också totalt nio bönder i år istället för åtta så det blir helt enkelt mer av det goda.

En stor förändring i år är att vi nu kör de stora uppställen på Sundbyholms slott igen. På grund av pandemin så fick vi göra om allt och det blev inte fullt lika bra. Den upptrimmade känslan och laddade stämningen infann sig inte på samma vis när bönderna fick möta sina brevskrivare en och en. Nu är vi tillbaka där alla får vara tillsammans. Alla brevskrivare får stå på gården och möta alla fyra bönder samtidigt. Jag älskar det! Stämningen är så elektrisk! Luften riktigt dallrar av förväntan. Alla sköna tokladdade singlar som möts för första gången. Blickarna, skratten, kroppar som nervöst och längtansfullt skruvar på sig. Underbart! Det är så påtagligt och det är lätt att läsa av stämningen. Jag känner kärlekspotentialen i hela det i hela kroppen och det är ljuvligt.

Än är det hemligt vilka bönder som är i BSF och vilka som är i Kärlek åt alla men snart ska jag nog kunna visa er lite mer bilder av våra stekheta bönder också. Detta kommer bli en sanslöst bra säsong – jag lovar 🙂

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00