ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dags att avslöja böndernas sexiga hemligheter…

/

Årets bönder är presenterade och vårt en timme långa program får ni träffa 8 kärlekstörstande lantbrukare och höra dem berätta om sin längtan och sina drömmar. Ni får lära känna deras personligheter och se deras gårdar. Nu är det dags att ge er lite till. Som den bondekopplerska jag är ska jag nu avslöja våra bönders dolda talanger och andra små sexiga hemligheter. Här kommer dom.

JON-KRISTA – Här kommer en mycket oanad talang – JK är grym på Flair trix vilket alltså handlar om att kunna jonglera med flaskorna i baren som värsta Tom Cruise i Cocktail… Tänk er Jon-Krista blanda drinkar i bar överkropp en sommarkväll på terrassen. Hett – i dubbel bemärkelse 🙂 Han har också nordisk guld i lasso vilket förtydligar vilken känsla han har. Det är svårt att kasta lasso, tro mig, och att vara bäst på det i Norden säger en hel del… Smart är han också – 1:a i marknadsföring för Unga Företagare.

HENRIK K – Henrik är en mästare i musikquiz. Han kan alla låtar så för den som hamnar på hans gård i sommar kan det ju vara bra att veta. Man vill vara på Henriks lag helt enkelt 🙂 Han har tävlat i 100 m löpning i friidrotts SM och vart topp 15 i Sverige men framför allt så är han distriktsmästare i Kalv-elit! Vilket är som agility för kor 🙂 Det är ju minsann en talang som  inte många besitter och nog måste det väl anses som hett 🙂 Om inte annat så är det åtminstone nåt man gärna skulle se på en dejt. Cowboyskills och humor i bra kombo ju.

HENRIK J – Henrik älskar humor och att underhålla. En rolig kille som är en fena på humor-klipp på internet och hade han inte varit bonde så hade han nog kunnat jobba med att få folk att skratta. Humor är sexigt det vet vi ju 🙂

ELIN- Elin har många talanger minsann.

Förutom att hon gör jordens godaste lammkorv som hon hade kunnat vinna Mästerkocken med så är hon musikalisk. Hon har spelat piano i 7 år och tänk den dejten… lammkorv på grillen och så lite romantiskt pianospel…drömdejten – som sedan avslutas med att sova ute under bar himmel vilket hon älskar att göra. Dessutom är hon en fena på skidor – har kört tjejvasan 2 gånger.

KRISTIAN – ja här kan jag skryta med en 3:e plats i Sveriges starkaste dräng och en 2:a plats i Bästa Bonden i TV4! Stark både fysiskt och mentalt. Han dansar gärna bugg å vals – och gör det bra. Kommer kunna bjuda upp till den ljuvaste av bröllopsvalser och svänga runt både elegant och sensuellt. Något jag verkligen gillar som kanske inte är en direkt talang men som säger väldigt mycket om Kristian – han gör en kullerbytta om dagen. Varför får ni fråga honom själv när ni skriver brev 🙂

FILIP – Filip kan gå på händer, dansa förföriskt (det är det jag som säger för det tror jag han kan 🙂 ) och har vunnit flera priser inom skytte. En man alltså som kan dansa på alla möjliga de vis, gå upp och ner – vilket ju kan vara lite underhållande 🙂 och som kan det här med precision. Skytte är kul och det är snyggt att se på. Kommer bli många roliga kontrastrika dejter med den här bonden.

KLAS-ERIK – Här har ni en man som är smart, riktigt smart. Ett mattesnille med högsta betyg i avancerad matte när han gick i plugget. Intelligenta män är det många som tycker är attraktiv och här har ni verkligen en intelligent man. Han är inte bara bra på matte utan på det mesta och bäst av allt – han är ödmjuk med det. Föga överraskande så är han då också bra på bridge. Kortspel är ju kul och gillar man bridge ja då är det Klas-Erik man vill ha som partner. Vill också tillägga att Klas-Erik är skitkul, jag skrattade väldigt mycket när jag var där. Humor och intelligens – det må jag säga är ju en storsäljare. 🙂

PEPPE – Peppe har kammat hem fjärde plats i SM i lerduveskytte, både som Senior och Junior. Han har med andra ord bra känsla. Jag har personligen alltid tyckt att det är sexigt med män som är bra på lerduveskytte men det kan ju också bero på att det är nåt jag själv gillar – och kanske framför allt för att min man är så bra på det 🙂 Hur som helst… Peppe är alltså grym på lerduveskytte och säkerligen bra på att lära ut hur man gör. Kul dejt. Och han är en mästare vid grillen och älskar att cykla. Ser framför mig en aktiv dejt där man cyklar till rangen, skjuter lerduvor och avslutar med grill och dans i solnedgången. 🙂

Ja vilket gäng! Här finns både talang och passion minsann – och framför allt en gedigen längtan efter kärlek. Så sätt igång och skriv brev nu! Ni får gärna skicka filmklipp ifall det känns enklare eller bättre, gå då in på tv4.se och ladda upp det. För er som föredrar att maila – skicka mail till bonde@tv4.se

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00