ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dramatiskt och laddat slutval i Bonde söker fru ikväll

/

Magnus Ragnvid

Ikväll är sommaren och kärleken tillbaka som vanligt på onsdagar när  Bonde söker fru går på – men ikväll är det också slutval… Den här säsongen har innehållit många dramatiska vändningar och kval men också oerhört mycket romantisk och kyssar. Så klart innebär det också att det blir en dramatiskt, oväntat men också (på vissa håll) romantiskt slutval.

Jag ska säga det att i år var det jobbigt för mig att vara med när slutvalen gjordes. Det var så nervöst att jag knappt kunde andas stundtals och jag kände ångesten och rädslan att göra fel hos bönderna så mycket att det gjorde ont i hela skelettet på nåt vis. Nästan som feber. Ja det är svårt att förklara men jag har varit med i så många år nu och jag vet hur viktigt det är. Hur laddat det är. Hur bra det kan bli – men också hur fel det kan bli.

Magnus Ragnvid

I min roll som programledare är jag med från början och får höra bönderna berätta om sin längtan efter kärlek. Jag känner den och är så tacksam över att få deras förtroende när vi väl början denna tuffa resa mot kärleken. Givetvis blir allt därför också personligt. Jag känner med dom hela vägen och önskar inget hellre än att det ska gå bra. Bönderna är så modiga och ja kan lova att det inte lätt att göra det dom gör känslomässigt men belöningen.. ja den kommer också i form av kärlek. Att få hitta den rätta. Drömmen är att alla ska göra det, vilket så klart inte sker men vi har en bra facit i Bonde söker fru och varje år uppstår stor innerlig kärlek. Så även i år.

Jag vet vad som händer i kväll, jag var ju där, ändå är jag nervös. Just nu när jag skriver är mina händer kallsvettiga och tankarna spretar. Var det nåt vi hade kunnat göra annorlunda? Blev det rätt? Vad händer sen…? Ja ikväll får ni se och kanske själva avgöra vad ni tycker om utgången. Jag säger inget mer och nämner inga namn så klart men efteråt får ni gärna höra av er.

Magnus Ragnvid

Nu ska jag ut och rensa skallen med en lång promenad men vi hörs snart igen. Bloggen är igång. 🙂

Ha en underbar dag så ses vi ikväll i rutan.

Kram Linda

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00