ANNONS

Lykke kvalificerade sig till SM i tennis i Båstad!

/

Lykke kvalificerade sig till SM i tennis i Båstad!

IMG_5096

Lykke kvalificerade sig till slutspelen i junior-SM i Båstad för 14-åringar. Ett år ung har hon spelat sig till en plats bland de 32 bästa i Sverige. 💪🏻👊🏻🎉 Jag är så otroligt stolt och framför allt glad för hennes skull. 💕

IMG_2573

Lykke är väldigt målmedveten och kämpar hårt för sina mål. Att nå slutspelen visste hon skulle bli svårt men hon gjorde det. Bara att ta sig dit är en otroligt stor seger.

D633601D-F888-4774-8E62-BA11AC9C82DE

Här är vi på en av deltävlingarna i Norrköping. Det blev en hel del flängande mellan tävlingar men det är ju också så kul.

IMG_2163

Många matcher blev det och Lykke själv var nöjd med mycket även om det inte räckte hela vägen. Man lär sig av allt och även om det är roligare att vinna så kan man också lära sig mycket, ofta till och med mer, av tuffa förluster. Det är nåt hon vet och är det nåt som driver henne lite extra så är det lusten till revansch. Och hon lyckas bra med sina revanschmatcher. Ofta är det dom hon spelar som allra bäst.

F5C8FCB6-35F6-473D-A812-426B1E6E9E05
IMG_2035

Härligt tycker jag med mål och driv. Att veta vad man vill och sedan kämpa för det. Resultat och framgångar är belöningen för hårt arbete. Det är nåt jag tror på. Och så länge man då också älskar det man gör så är det bara att köra på. Det ska bli kul att se hur det går med allt i höst för givetvis har hon nu satt upp nya – och ännu högre – mål. 🙂

Ha en fin dag nu alla!

Vi hörs igen imorgon, då får ni en uppdatering på renoveringen.

Linda

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00