ANNONS

Renoveringen – det gör ont i hjärtat att se…

/
IMG_0081

Nu har renoveringen börjat och kaoset är totalt. Vi ska fixa golven på bottenvåningen – byta utsliten parkett och slipa den gamla, måla om, ta bort spänntak och mura en ny spis. Dessutom ska vi byta ut det gamla köket för det var så slitet och alla vitvaror har börjat gå sönder. Så klart väldigt spännande och kul men samtidigt så fasansfullt på nåt vis. Även om jag vet att det kommer bli fint så känns det obehagligt. Det känns så hemskt att se hela vårt hem i spillror. Som ett övergrepp på vårt fina hus. Jag var helt oförberedd på att det skulle kännas så här. Så många minnen som rivs…

IMG_0080

Den här spisen som vi ju myst så mycket framför… nu helt borta. Ja det är helt enkelt känslosamt att se men vi vill ju göra om öppna spisen för att få mer nytta av den. Vi vill göra den större och mer öppen så vi kan njuta av den ännu mer och så måste vi rätta till en grej som var fel och gjorde att man inte kunde elda i mitten av spisen. Älskar att elda och vi gör det så ofta. Längtar tills det blir klart.

IMG_0123

Under de första veckorna så hade vi köket kvar så även om det varit rörigt så har vi kunnat laga mat. Ibland har det blivit frukost så här men oftast äter vi uppe där vi har en soffa och soffbord. Det funkar bra.

7B7FF312-1F2E-49BB-81DC-97C5A229B0DC-1

Nu är även köket rivet… ungefär här brukade spisen stå…

59E026B1-67EC-498E-BEA6-01280D252059

Ja, så nu blir det aningens jobbigare att få till det här med mat… 🙂 Ni som har erfarenhet av det här får gärna dela mer er. Vi har ju en microvågsugn kvar. Grillen ute… och så tänker vi köpa en kokplatta så det borde ju gå bra ändå. Kanske inte blir så mycket spännande matlagning men ändå. Varma mackor. Nudlar och salami. Soppa… 🙂

Det hela är ju lite av ett äventyr kan man säga och barnen tycker bara det kul så allt löser sig. Hoppas bara inte det tar allt för lång tid…

Nu ska jag iväg på inspelning av Bonde söker fru.

Ha en fin dag! L.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00