ANNONS

Linda Lindorff i Svenska Tennispodden – vad tusan gör jag där… :)

/

Min första tanke när jag fick frågan om att vara med i Svenska Tennispodden var att tacka nej – för vad tusan har jag att göra i en tennispodd? Samtidigt är ju tennis det jag ägnar mest tid åt förutom jobbet. Det finns inte en dag i mitt liv där det inte pratas tennis, spelas tennis, tittas på tennis eller planeras kommande turneringar. Alla mina tre barn spelar tennis och tillsammans spenderar dom minst 20 timmar i veckan i tennishallen. Och det är en vanlig vecka utan matchspel. Jag är på banan i snitt 4 timmar i veckan. Antingen så spelar jag med Dicte eller så hjälper jag Lykke och Minna med serveträning eller vissa bollövningar som dom vill köra. Jacob spelar med barnen flera gånger i veckan och alla lov och ledigheter handlar om tennis. Jag är ingen tennisprofil och är inte bättre än att jag får stryk av barnen – men jag älskar tennis, är tennismamma på heltid och helt ärligt så är tennisen numera en lika stor del av mitt liv som Bonde söker fru. Så ja, jag antog utmaningen och tackade jag till tennispodden. 🙂

Intervjuare är Torbjörn Dencker och mer kan ni se och läsa på tennis.se

Ha en underbar kväll!

Linda

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00