ANNONS
Integritet på Tailsweep

Chockändringen i Bonde söker fru

/

I år fyller Bonde söker fru 15 år och vi har därför spelat in två fantastiska jubileumsprogram där vi bjudit in många av våra gamla favoriter och pratar minnen av alla de slag. Det blir allt från nakenchocker och pinsamma speeddejter till passionerade kyssar och frieri. Det är en nostalgitripp av rang men också så härligt att se alla dessa bönder tillsammans i studion. Jag blev själv så rörd av att se alla de här fina människorna plöstligt sitta tillsammans som en enda stor bondefamilj. Åren som gått med alla minnen nu samlade på ett och samma ställe.

Programmen skulle bli den perfekta avslutningen på vår pågående säsong och sändas efter att vårt sista program sänts i mellandagarna. Men så helt plötsligt får vi veta att programmet istället ska sändas nu i veckan – på torsdag! Jag blev så chockad. Vi skulle ta platsen där TV4´s 30 årsjubileum skulle ha legat med sina två avsnitt, alltså den 3 och 10 december. Jag vet att TV4 är väldigt nöjda med Bonde söker fru och succesiffrorna som vi än en gång har med 1.2 miiljoner tittare per avsnitt men den här ändringen känns helt fel. Det stökar till det och risken är att många bondefans nu helt missar de här programmen.

Eftersom ändringen gjordes så akut så står det ju i tablån i tv-tidningarna till och med att det som sänds torsdag den 3 december kl 20.00 är TV4´s jubileumsprogram MEN så är det alltså inte. Den tiden sänds Bonde söker fru 15 år. Suck. Jag förstår att man vill rida på framgångarna och passa på att dra publik när det går så bra men än en gång tycker jag bara att det här blir förvirrande och rörigt.

Jag önskar att det hade legat kvar som planerat. Nu är det dock som det är och inget att göra år så nu vill jag verkligen passa på att påminna er om att titta på torsdag kl 20.00 för det här är ett fantastiskt program så jag vet att ni kommer att älska. Det är roligt, känslosamt och levande – fullt till bredden av gåshudsminnen och roliga fadäser.

Dessutom får ni se Sigrid Bergåkra gå ner på knä när hon plötsligt bestämmer sig för att fria (jag var så galet nervös, var ju ringbärare… ) och det är SÅÅÅÅ fint!

Ja missa nu inte detta – kl 20.00 på torsdag i TV4.

Kram Linda

ps vill ni se klipp från programmet så gå in på min insta @linda_lindorff

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00