ANNONS

En julskiva med bonden Patrik…

/

IMG_0563
Ni som följer Bonde söker fru den här säsongen har säkert lagt märke till att vår bonde Patrik är otroligt bra på att sjunga och spela gitarr. Han är en riktig talang. Första gången vi sågs så sjöng han en egenkomponerad låt för mig som han skrivit om ett tidigare förhållande – och det var så bra att jag blev rörd till tårar. Inte för att jag kan nåt om musik men jag är bra på att känna när nåt berör – och det Patrik gör berör. Jag sa åt honom då att han ju kunde vara med i både Idol och Talang också om han ville. Han skrattade och sa då att den enda han ville vinna var kärlek… 🙂

Redan i avsnitt tre fick vi se mer bevis på det då Patrik på gruppdejten började sjunga en låt om sin mamma och en av hans brevskrivare blev så rörd att han började gråta. Patrik sjunger country och han gör det bra. Det vet alla som hört honom.

FullSizeRender

Nu har även Bert Karlsson fått upp ögonen för Patrik. I ett klipp som skickades till mig av en kollega så sitter Bert i en egen dirketsändning och förklarar hur vansinnigt bra han tycker Patrik är och att han gärna vill signa upp honom för spelningar! Bert har ju sannerligen en del kontakter och erfarenhet när det gäller sånt här så vem vet – kanske blir det en countryinspirerade julskiva med vår underbara skönsjungande bonde Patrik! Nu vet ju jag att Patrik förvisso har fullt upp på gården men nog är det väl ändå en spännande tanke… och ja, jag skulle då köpa skivan direkt!

0
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00