ANNONS
Integritet på Tailsweep

Corona ger mig ledigt…

/

Från och idag vecka är jag ledig från inspelning på obestämd tid på grund av Corona. Vi skulle egentligen ha fortsätt spela in andra säsongen av BSF Jorden runt men vi har bestämt oss för att pausa. BSF Jorden runt blev väldigt omtyckt och det var oerhört kul att få visa hur svenska bönder jobbar och lever utomlands och framför allt att få hjälpa till med att hitta kärleken. Så tråkigt förstås att vi nu inte gör det men det här är ändå rätt beslut. Dessutom… säsong 2 är beställd och vi kommer att spela in den – bara inte just nu.

Även i Wildkids har det blivit ändringar och den stora vinstresan som vanligen går till Afrika är i år inställd.

Förra året var vi tillsammans med det vinnande laget i Sydafrika och spelade in det sista avsnittet ute på savannen vilket så klart var en otrolig upplevelse för barnen. I år blir det istället blir det en vintersafari i Lappland. Det låter kanske inte fullt lika häftigt men jag kan lova att det kommer bli nåt alldeles enastående mäktigt även det. Personligen tycker jag att vinstresan i Wildkids passar väldigt bra att hållas i just Sverige med tanke på att det ännu bättre knyter ihop det äventyr som utspelar sig i dom svenska skogarna.

Så nu är jag alltså ledig från inspelning ett tag framöver. Det kommer att göra mig gott så klart och jag kan ägna lite extra tid till träningen och kanske kanske ta tag i mitt bokskrivande igen… Sedan hoppas jag att världen mår bättre nästa år och att våra fantastiska superheta utlandsbönder fortfarande är singlar 🙂 Vi har ett riktigt bra gäng att sedan presentera för er så det kommer bli en superbra säsong – när det nu väl blir av.

Kram på er alla. Njut av hösten, det gör jag.

Linda

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00