ANNONS

Böndernas första tuffa val – dags för gruppdejt i Bonde söker fru!

/

IMG_2541
Ikväll är det dags för bönderna att göra ett första val och det blir verkligen inte lätt. Efter att ha träffat sina favoriter på speeddejt i endast fem minuter så ska bönderna nu gå vidare med sex av dom. Hur ska de välja? Vad baserar dom sina val på? Speeddejt är ett väldigt bra sätt att skaffa sig ett första intryck på – om man lyckas känna efter och lita på sin magkänsla. (Jag har skrivit här på bloggen om varför speeddejt är så bra och hur det funkar – läs det inlägget HÄR om ni vill.)

Ikväll får ni se Mats, Erik, Patrik och Pontus göra sina val – och jag kan lova att det blir spännande. Vill ni se några klipp från programmet för att få en känsla så gå in på min instagram @linda_lindorff

Hoppas vi ses ikväll!

Kram Linda

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00