ANNONS

Systrarna Lindorff i final i KM

/

IMG_1958
Förra veckan avslutades KM i tennis på Lidingö och alla tre barnen har tävlat i olika klasser. Dicte spelade i FS10, Minna i FS 12 och Lykkes huvudklass var FS14 – men hon spelade även 16-årsklassen och FS12 för att få så många matcher som möjligt. Vilket slutade med att Minna skulle spela final – mot sin syster Lykke…  🙂

IMG_1954

Lykke har egentligen slutat spela 12-årsklassen då hon tycker att hon får tuffare och roligare matcher i 14-årsklassen men i KM ville hon ändå spela och ja då blev det så här. Lite känsligt så klart, för om Lykke inte varit med ja då hade ju Minna kunnat vinna men samtidigt är det ju Lykkes år att spela fs12 då hon ju nu är 12 år. Nåja finaldagen kom och dom tuffade sig mot varandra som två boxare. Tack och lov med glimten i ögat. Jag var lite orolig för att det skulle bli tjafs på banan men de skötte sig bra. Visst försökte Minna psyka lite och räkna fel med flit för att sen rätta till det men i övrigt var det en väldigt sjysst och sportslig match.

IMG_1957

Resultatet blev 6-2, 6-2 till Lykke så alla nöjda och glada. Minna tog game vilket hon ville för att känna sig nöjd, och Lykke fick vinna tillräckligt stort för att känna sig nöjd. 🙂 De här två har spelat så mycket med varandra genom åren så det var inte speciellt på det viset men för mig så var det en fin stund ändå att se dom båda i final. Mina gummor. Lykke spelade sig även till en semifinalplats i flicksingel 16a vilket hon var stolt över efter vinst mot bland annat en tjej med betydligt högre ranking än hon. Så ja i det stora hela ett väldigt kul KM med många många spännande matcher och bra spel. Även Dicte hade kul även om det i hennes fall inte blev så många matcher.

Tack Lidingö TK för en stor och väl genomförd turnering och grattis Lykke och Minna till framgångarna – och fina pokaler 🙂

Önskar er alla en trevlig kväll!

Linda

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00