ANNONS

Sigrid friade – och jag svettades nervöst med ringarna i handen…

/
IMG_3266

Sigrid har friat till sin kärlek Jesper – och det mitt framför mina ögon. Det skedde igår under inspelningen av Bonde söker frus 15-årsjubileum och jag hade äran att ansvara för ringarna. För att det skulle bli en överraskning och Jesper inte skulle ana något så ville inte Sigrid ha ringarna i handen. Vi tänkte gömma dom bakom kudden på stolen där hon satt men också då fanns det ju risk att han skulle förstå redan innan hon gick ned på knä så ansvaret blev till sist mitt. Jag fick ha ringarna gömda bakom vasen på bordet bredvid mig tills det var dags och jag höll dom i handen. Det var så pirrigt minuterna innan det skulle ske att svetten rann längs ryggen på mig. 🙂 Jag kände mig inte orolig för att Jesper skulle säga nej och ringarna hade jag ju i säkert förvar, men hela överraskningsmomentet som jag var inblandad i blev ju ändå så otroligt nervöst och spännande på nåt vis. Det är också verkligen nåt speciellt med att få bevittna ett frieri.

Så känslosamt och intimt. Tycker så mycket om Sigrid och är så glad över att hon äntligen hittat rätt. Ja tårar blev det så klart – inte bara hos mig…

IMG_3273

Exakt hur frieriet gick till och alla detaljer det får ni se i Bonde söker frus jubileumsprogram som sänds i slutet av bondesäsongen. Ni förstår ju så härligt det kommer bli. Ett program fyllt med känslosamma återblickar, knasiga minnen och fantastiska kärlekshistorier – och som grädden på moset detta fina överraskade frieri! Stort grattis än en gång Sigrid och Jesper! Ser framemot ert bröllop! ❤️❤️❤️❤️

ps mer från frieriet och klipp med mig och Sigrid hittar ni på min instagram @linda_lindorff

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00