ANNONS
Integritet på Tailsweep

Årets Bonde söker fru – rena rama vilda västern…

/

Snart är det premiär för en ny säsong av Bonde söker fru och den här gången kan jag lova att det blir både omtumlande och romantiskt – men också känslomässigt… stundtals rena rama vilda västern. Jag trodde nog efter mina 15 år som programledare för det här programmet att jag sett, och varit med om, det mesta. Att det inte längre gick att få mig att tappa hakan oj så fel jag hade. I somras fick jag vara med om nåt jag aldrig varit med om tidigare och det chockerade mig en aning. Det gav mig både vånda och oro för ett krossat hjärta. Känslan av att det kommer att gå käpprätt åt fanders. Sedan efter att ha pratat med de berörda och förstått vidden av det hela så förstod jag att vi inte hade nåt val – vi behövde anpassa oss efter kärleken och därmed sätta formatet åt sidan. Vi behövde låta kärleken styra för att det är det enda man inte kan påverka. Kärleken bestämmer och vi måste tänja på gränserna för att det ska blir ärligt och sant – även om det innebär att någon eller flera kommer bli rejält sårade.

Det var tufft och jag mådde lite illa ett tag men när jag väl mötte den person det främst handlade om förändrads allt. Jag förstod och höll med. Det kommer vara en del som blir upprörda men redan nu ber jag er att först sätta er in i det hela väl och lyssna upp på vad som sägs innan ni dömer. För än en gång – allt som sker sker innerst inne av kärlek.

Redan i första avsnittet kommer ni att kunna av på vilka gårdar som dramatik uppstår, man får den känslan tidigt, och det av flera skäl. Jag ska inte avslöja något men i år kommer ni få se många utbrott och tårar men även många kyssar, galna skratt och eldig passion. Ni kommer också att få se folk som springer till skogs, spyr, gör slut och blir ihop. Den här säsongen innehåller allt och jag längtar efter att ni ska få ta del av alla dessa kärlekshistorier!

På onsdag den 23 september smäller det och ja – det här vill ni inte missa. 🙂

Stor kram

Linda

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00